”Aikamme täällä”-taidenäyttely 15.6.-31.7.2024 Tähtitornin kahvila Oulu

”Aikamme täällä” – taidenäyttely koostuu kymmenistä teoksista, joissa oululaiset kuvataiteilijat Saija Candelin ja Sampo Kotajärvi käsittelevät elämää ja ajan käsitettä eri tekniikoin ja toteutuksiin. Luvassa on villamaalauksia, kierrätystaidetta, hiilitöitä, poronsarvia, tuohta ja piikkilankaa yhdistettynä perinteiseen maalaustaiteeseen.

”Aikamme täällä” kertoo saumattomasta yhteiselostamme eri lajien kanssa keskellä urbaania tai koskemattomampaa luontoa. Villasta neulotut kasvot tai sarven pintaan piirtyvät muodot kuvastavat elämän monimuotoisuutta ja jatkuvuutta ajan loputtomassa virrassa. Erilaiset eläintutkielmat viestivät villieläinten hiljaisesta viisaudesta ja tietynlaisesta inhimillisyydestä. ”Aikamme täällä” on Saijan ja Sampon kahdeksas yhteisnäyttely.

Olet lämpimästi tervetullut kohottamaan maljan kanssamme lauantaina 15.6.2024

klo 17 eteenpäin Tähtitornin Kahvilassa 🥂

Näyttely kestää 31.7.2024 asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *